Consultanta

Oferim consultanță de specialitate în domeniul securității la incendiu pentru toți clienții noștri – te ajutăm să afli de ce documente ai nevoie pentru spațiul tău (aviz PSI, autorizație PSI sau ambele), ce măsuri trebuie să implementezi, cum poți optimiza investițiile și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține documentația necesară, în conformitate cu legile în vigoare.

Pentru a beneficia de servicii de consultanță din partea noastră, trebuie doar să ne contactezi. Procedura pe care o respectăm de regulă este următoarea:

1. Ne întâlnim personal cu beneficiarii și analizăm situația lor

2. Le sugerăm acestora soluții constructive, precum și modalități de micșorare a costurilor în funcție de specificul spațiului lor

3. Realizăm întreg procesul de proiectare doar cu acordul beneficiarului, de la început până la faza finală. Propunem soluții care respectă normativele în vigoare, încercând în același timp să optimizăm costurile finale pentru le oferi acestora cele mai avantajoase măsuri de aplicat, atât din punct de vedere al funcționalității și siguranței, cât și al bugetului.

Fiecare proiect realizat de compania noastră respectă toate prevederile legislației în vigoare, precum și specificațiile tehnice ale echipamentelor utilizate.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de consultanță PSI.