Industry Experience and Innovative Thinking

De ce sa alegi consultanța Protecons?

Oferim consultanță de specialitate în domeniul securității la incendiu pentru toți clienții noștri – te ajutăm să afli de ce documente ai nevoie pentru spațiul tău (aviz PSI, autorizație PSI sau ambele), ce măsuri trebuie să implementezi, cum poți optimiza investițiile și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține documentația necesară, în conformitate cu legile în vigoare.

01.

Analiza Detaliată

Întâlnirea noastră inițială implică o analiză detaliată a situației dvs. Evaluăm spațiul și identificăm nevoile specifice, asigurându-ne că înțelegem complet contextul proiectului.

02.

Propuneri Constructive

După analiză, vă prezentăm soluții constructive și modalități de optimizare a costurilor. Ne focusăm pe eficiență și siguranță, adaptând recomandările noastre la specificul spațiului dvs.

03.

Proiectare Colaborativă

Începem procesul de proiectare numai cu acordul dvs. Colaborăm strâns pentru a vă oferi soluții personalizate care respectă normativele și, în același timp, optimizează bugetul.

04.

Respectarea Normelor și Specificațiilor

Fiecare proiect respectă legislația și specificațiile tehnice. Asigurăm că echipamentele utilizate corespund standardelor de calitate și siguranță.