Secure a Prosperous Financial Future

Oferim servicii de proiectare și instalare a sistemelor de detecție și alarmă incendiu, sisteme de stingere cu apă, spumă, gaze și sisteme de desfumare mecanică, la cele mai înalte standarde, în vederea obținerii avizelor și autorizațiilor PSI necesare pentru spațiul tău.

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Suntem autorizați pentru execuția instalațiilor de stingere cu: hidranți de interior și exterior, sprinklere, coloane uscate, sistem de stingere cu spumă, praf sau gaze naturale. Recomandăm întotdeauna soluțiile potrivite în funcție de spațiul disponibil și punem pe prim plan siguranța și necesitățile beneficiarilor. Instalațiile pe care le proiectăm sunt întotdeauna realizate după ultimele normative și standarde europene.

Te ajutăm să obții documentația necesară pentru realizarea proiectului tău în conformitate cu legislația în vigoare pentru a fi informat, a preveni orice incidente și a te bucura de un spațiu sigur în fiecare zi.

Ai parte de o analiză avizată a construcției tale, precum și de întocmirea documentelor necesare în conformitate cu cerințele ISU, indiferent de specificul acesteia (restaurante, clădiri industriale, spații de birouri etc.).

Procesul cuprinde o evaluare a sistemelor existente, verificarea respectării normelor legale, formularea de recomandări pentru îmbunătățiri și furnizarea unui raport detaliat.

Ai parte de sfaturi avizate și de consultanță pentru evaluarea gradului de risc la incendiu, precum și de asistență în alegerea echipamentelor potrivite. Nu știi dacă ai nevoie de un aviz sau de o autorizație PSI? Contactează-ne!