Building Bridges for Sustainable and Inclusive Growth

Descoperă serviciile noastre

Protecons Consulting oferă o gamă completă de servicii specializate în proiectarea și implementarea măsurilor de Protecție și Siguranță împotriva Incendiilor (PSI). Printre serviciile noastre se numără obținerea avizului și/sau autorizației PSI pentru diverse tipuri de construcții, consultanță în domeniul securității, precum și elaborarea și depunerea documentațiilor la autoritățile competente.

Indiferent de complexitatea proiectului, Protecons Consulting este partenerul de încredere pentru un mediu construit sigur și în conformitate cu reglementările legislative actuale.

Te ajutăm să obții documentația necesară pentru realizarea proiectului tău în conformitate cu legislația în vigoare pentru a fi informat, a preveni orice incidente și a te bucura de un spațiu sigur în fiecare zi.

Ai parte de o analiză avizată a construcției tale, precum și de întocmirea documentelor necesare în conformitate cu cerințele ISU, indiferent de specificul acesteia (restaurante, clădiri industriale, spații de birouri etc.).

Oferim servicii de proiectare și instalare a sistemelor de detecție și alarmă incendiu (sisteme de stingere si sisteme de desfumare mecanică) respectând standarde înalte de calitate pentru obținerea avizelor și autorizațiilor PSI.

Ai parte de sfaturi avizate și de consultanță pentru evaluarea gradului de risc la incendiu, precum și de asistență în alegerea echipamentelor potrivite. Nu știi dacă ai nevoie de un aviz sau de o autorizație PSI? Contactează-ne!