Celebrating Excellence in Extraordinary Achievements

Documentațiile pentru proiectele în desfășurare, alături de parteneriatele consolidate, reflectă expertiza și angajamentul nostru în construirea unor medii sigure și conforme cu cele mai exigente standarde. Explorează portofoliul nostru pentru a descoperi varietatea și calitatea serviciilor oferite de Protecons Consulting.

Hotel Intercontinetal

Grand Hotel Bucharest, până în 2021 Hotelul Intercontinental, este un hotel de 5 stele din București, amplasat în Piața Universității, sectorul 1 și totodată un simbol al orașului.

Jumbo Romania

JUMBO este magazinul preferat al copiilor din Romania! Specializat in jucarii si jocuri, articole de menaj si de design interior, imbracaminte si hainute pentru bebelusi, un magazin Jumbo este one-stop-shop atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Fabrica de bere Tuborg

Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S.

Spital Medicover

Medicover este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private, deservind milioane de pacienti in peste 28 de ani de activitate in Romania.

Beraria H

Cea mai mare berarie-restaurant din sud-estul Europei, cu o terasă superbă situată pe malul lacului Herăstrău şi zone de bar, restaurant şi pub în interior.

Palatul Primaverii – fosta reședință a familiei Ceaușescu

Palatul Primăverii, cunoscut și sub numele de Casa Ceaușescu, este o clădire din București, situat în cartierul Primăverii. Din 2016 găzduiește un muzeu.

Clădirea America House

America House este una din cladirile de referinta din CBD-ul Bucurestiului avand aproximativ 27,000 mp de spatii de birouri si retail, aflate pe 8 etaje. Cladirea este formata din 2 aripi, Est si Vest, cu un design modern, fatada de sticla si metal de-a lungul Bulevardului Titulescu.

Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli. Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Titan Iris Shopping – Hypermarket și Mall Titan Iris Shopping

Hypermarket și Mall din București, spațiu comercial vast, servicii diversificate, infrastructură modernă, experiență premium.

Institutul Pasteur

Institutul Pasteur este o companie de cercetare din România, din domeniul medicinei veterinare. Activează în domeniul medicinei veterinare din România din anul 1895 (iar sub această denumire din 1921), atât ca producător de vaccinuri, medicamente, produse farmaceutice și parafarmaceutice cât și ca unitate de cercetare și diagnostic.