Building Bridges for Sustainable and Inclusive Growth

Despre noi

Protecons Consulting este o firmă de proiectare specializată în obținerea avizului și/sau autorizației PSI pentru o gamă largă de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice. Echipa noastră este formată din persoane acreditate, care au urmat studiile Facultății de Pompieri, specialiști în domeniul arhitecturii și al instalațiilor, cât și foști specialiști ISU, specializați în analiza și verificarea construcțiilor.

Deținem o autorizație din partea CNSPIC pentru realizarea tuturor proiectelor pe partea de instalații. Am contribuit la finalizarea proiectelor tehnice pentru aproximativ 4000 de construcții până în prezent. Compania noastră este în continuă creștere și dezvoltare.

Misiune

 

Echipa noastră dedicată își propune să asigure clienților noștri servicii eficiente, prestate de către specialiști calificați, cu scopul de a întări securitatea clădirilor în concordanță cu normele legislative actuale. Ne angajăm să oferim soluții rapide și adaptate, indiferent de specificul fiecărei situații, consolidând astfel încrederea clienților noștri în parteneriatul cu noi.

Ce ne recomandă?

Experiența vastă în proiectarea și implementarea măsurilor de securitate, împreună cu angajamentul pentru conformitatea legală, reprezintă elemente distincte care ne recomandă ca partener de încredere în asigurarea siguranței construcțiilor.

Colaborarea cu Partenerii

Protecons Consulting cultivă relații solide și de încredere cu partenerii săi. Colaborăm cu arhitecți, ingineri și alte entități din domeniul construcțiilor pentru a asigura implementarea integrată a soluțiilor noastre.

Calitatea Serviciilor Noastre

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe expertiza noastră tehnică și pe abordarea noastră profesionistă. Fiecare proiect este tratat cu atenție la detalii, iar soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Angajamentul Față de Siguranță

Într-o lume în continuă schimbare, rămânem la curent cu cele mai recente tehnologii și reglementări pentru a ne asigura că soluțiile noastre sunt mereu la cel mai înalt standard de siguranță.

Experiența Noastră

Protecons Consulting se remarcă prin experiența vastă acumulată în proiectarea și implementarea măsurilor de siguranță împotriva incendiilor. Avem o istorie solidă de colaborare cu o varietate de clienți din diverse sectoare, inclusiv rezidențial, comercial și industrial.