Despre noi

Protecons Consulting este o firmă de proiectare specializată în obținerea avizului și/sau autorizației PSI pentru o gamă largă de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice. Echipa noastră este formată din persoane acreditate, care au urmat studiile Facultății de Pompieri, specialiști în domeniul arhitecturii și al instalațiilor, cât și foști specialiști ISU, specializați în analiza și verificarea construcțiilor.
Deținem o autorizație din partea CNSPIC pentru realizarea tuturor proiectelor pe partea de instalații. Am contribuit la finalizarea proiectelor tehnice pentru aproximativ 300 construcții până în prezent, dintre care 230 sunt finalizate, iar documentațiile pentru restul sunt deja depuse la ISU.
Compania noastră este în continuă creștere și dezvoltare. Misiunea noastră este de a le oferi clienților servicii rapide din partea unei echipe de profesioniști și de a crește gradul de securitate al clădirilor, indiferent de specificul acestora, în conformitate cu legislația în vigoare.