Expertizarea construcțiilor din punct de vedere al securității la incendiu

Procesul cuprinde o evaluare a sistemelor existente, verificarea respectării normelor legale, formularea de recomandări pentru îmbunătățiri și furnizarea unui raport detaliat, asigurând astfel o abordare integrală pentru prevenirea riscurilor de incendiu.

expertizarea constructiilor
01.

Evaluarea inițială

Expertizarea construcțiilor în ceea ce privește securitatea la incendiu începe cu o evaluare inițială detaliată. Experții noștri examinează planurile de construcție, instalațiile existente și structura clădirii pentru a identifica potențialele vulnerabilități în materie de securitate la incendiu. Această etapă oferă o privire de ansamblu asupra riscurilor existente și a măsurilor de protecție implementate.

02.

Analiza sistemelor de protecție existente

Expertiza include o analiză a sistemelor de protecție la incendiu deja instalate. Se evaluează eficacitatea și conformitatea acestora cu normele în vigoare. Dacă sunt identificate deficiențe sau necesități de îmbunătățire, se propun soluții adecvate pentru a asigura o protecție corespunzătoare împotriva incendiilor.

03.

Verificarea conformității cu legislația în vigoare

Doar prin contactarea unei firme autorizate ISU. Pentru a obține un aviz PSI cu ajutorul Protecons Consulting, trebuie să respecți următoarea procedură:
Ne contactezi și ne furnizezi câteva informații de bază pentru a putea stabili tipul de documentație de care ai nevoie pentru compania ta (obținerea unui aviz sau a unei autorizații ISU).

După ce am determinat tipul construcției tale, este nevoie de o întâlnire la fața locului. Pentru a-ți putea face o ofertă personalizată, un reprezentant Protecons trebuie să se deplaseze la sediul companiei tale și să inspecteze construcția.

Îți facem o ofertă. În cazul în care sunt posibile mai multe soluții sau este nevoie doar de mici modificări ale construcției, respectiv o investiție mai mică pentru obținerea avizului, stabilim o întâlnire suplimentară cu clientul pentru a discuta toate detaliile.

04.

Recomandări pentru îmbunătățiri

Pe baza rezultatelor expertizei, se formulează recomandări specifice pentru îmbunătățirea securității la incendiu. Acestea pot include actualizarea sistemelor existente, implementarea unor măsuri preventive suplimentare și optimizarea evacuării în caz de incendiu. Scopul este de a întări capacitățile de protecție și de a minimiza impactul potențial al unui incendiu.

05.

Raport detaliat și consultanță continuă

Expertiza se finalizează cu elaborarea unui raport detaliat, care cuprinde constatările, recomandările și planurile de acțiune. În plus, oferim consultanță continuă pentru implementarea măsurilor propuse și pentru menținerea conformității pe termen lung. Prin această abordare comprehensivă, asigurăm că construcția este nu doar inițial în conformitate cu normele, ci și pregătită pentru a face față provocărilor viitoare în materie de securitate la incendiu.