A Career Where Your Potential Matter

Legislație în vigoare

La Protecons, ne angajăm să respectăm și să aplicăm în mod riguros toate normativele și reglementările relevante pentru a asigura proiectelor noastre cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Transparență și Respect față de Lege

Ne angajăm să fim transparenti în legătură cu respectarea legilor și normativelor. Această secțiune este dedicată pentru a vă oferi acces la informații clare și actualizate cu privire la contextul legal în care operăm.

Amenzi și contravenții

Conform legii 307/2006 modificată și completată, încălcarea normelor privind securitatea la incendii atrage după sine răspunderea disciplinară, contravențională, materială și civilă.În funcție de caz, sancțiunile pot varia de la amenzi între 100 și 10 000 lei, la închiderea unității de către autoritățile avizate.

Legi și normative in vigoare

Conform legii, se supun avizării și autorizării privind securitatea la incendii mai multe categorii de construcții și amenajări – clădiri și spații amenajate în clădiri, clădiri civile subterane, spații publice amenajate la subsol, demisol, în pod sau pe acoperișul tip terasă al clădirilor civile cu construcții, sisteme și instalații, construcții sau amenajări sportive.În schimb, există și construcții care necesită doar obținerea autorizării PSI, cum sunt construcțiile sau amenajările temporare în aer liber, pentru spectacole sau întruniri.